Полтика конфденцйност

Політика конфіденційності

Угода користувача

Я згоден(а) з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

Персональні дані

На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" шляхом натискання кнопки «Підтвердити замовлення» даю згоду на обробку зазначених у цій заявці моїх персональних даних ФОП Бобровнік А.Б. (далі - Компанія) з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання / отримання та здійснення розрахунків за придбані товари / послуги. Я також згоден з тим, що власник має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, оператори мобільного та поштового зв'язку, інші фізичні та / або юридичні особи.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя і нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашої компанії, і регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запрошена / отримана під час відвідування нашого сайту https://kiev-bereg.com (далі - Сайт), при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми в зв'язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу:  mail@kiev-bereg.com.

Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті, в разі, коли Ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях чи іншим чином контактуєте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача - наприклад, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо тільки від осіб, що надають її свідомо і за власним бажанням. Наприклад, оформляючи замовлення на нашому сайті, або відправивши запит на отримання додаткової інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту і отримати доступ до його вмісту.

Для того щоб зробити замовлення товарів / послуг, брати участь в акціях, дослідженнях чи іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами і обов'язками по обробці персональних даних, зазначених у ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з цією політикою збереження конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не згодні з будь-якою із умов даної Політики конфіденційності і вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка - не давайте особисту інформацію.

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо відправити повідомлення по електронній пошті, з відповідною вимогою за адресою:  mail@kiev-bereg.com.

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети - задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання і розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вам про зміну наших послуг або відправити Вам важливі повідомлення і інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, яке було Вами зроблено і зв'язатися з Вами з метою, пов'язаних з обслуговуванням споживача / клієнта.

Ми діємо відповідно до цієї політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних і на підставі чинного законодавства України.

Як збирається інформація

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, із підтвердженням. Так, коли Ви вносите відомості у відповідні поля на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. При виконанні замовлення товару, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати можливість оформити замовлення і доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш сайт. Процес збору таких даних відбувається за допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті і за його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов'язаної з веб-сайтом. Ця технологія з'явилася з можливістю використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети при перегляді певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого сайту ми можемо розмістити cookies на комп'ютері. Cookie не містять персональних даних і можуть бути заблоковані Вами в будь-який момент. Маркери не отримують особистої інформації про Вас і не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують ніякої інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту і пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити сайт безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення Політики конфіденційності відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, якщо Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями сайту, і ми рекомендуємо Вам залишати їх включеними.

Крім того, Сайт може містити посилання на інші сайти, не керуються компанією - такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, які виконують багато інших функцій. Наприклад, виконання та доставку замовлень, надання підтримки споживачам, замовляємо в певних агентствах адміністрування промо-кампаній, аналіз даних. Ці агентства можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їх функцій, але їм заборонено використовувати особисту інформацію для інших цілей, ніж та, яка вказана в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.

Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію скачують, тип браузера і операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію і узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш сайт до потреб відвідувачів.

Розголошення і передача даних

Ми не продаємо, не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію тільки у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

  1. Ми розкриємо інформацію в разі запобігання злочину або нанесення шкоди нам або третім особам.
  2. Ми розкриємо інформацію третім особам, які надають нам підтримку і послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Може трапитися, що ми надаємо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агентствам, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (як у вашому браузері, операційна система, відвідані сторінки і т.п.), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, і які його сторінки є найпопулярнішими.

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Всі зміни в цій Політики конфіденційності вступають в силу з моменту їх опублікування. Коли ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях чи іншим чином контактуєтеся з нами, Ви погоджуєтеся з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, чинній на даний момент.

У разі визнання недійсною або нездійсненною будь-якій частині даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися в силі.

Каталог товарів і послуг

Сортування
Закрити
Підбір за параметрами
Застосувати Скинути
Закрити
loading
loading